Hade behövt ringa en snickare

Hade behövt ringa en snickare

God dag alla läsare! Det är en stillsam måndag där vi arbetar i ett tempo som inte är för högt men samtidigt inte för lågt, med andra ord så är det rätt skönt på jobbet. Igår var jag förbi hos en nära kompis som höll på att förbereda huset för att det skulle komma ett gäng snickare från en byggfirma till honom. Vi var några kompisar som spenderade lördagen hos min kompis och det blev ganska sent in på småtimmarna samtidigt som det fylldes på med folk under kvällen. Igår var det därför väldigt stökigt och med tanke på att han skulle få dit en byggfirma idag så ville han ha lite hjälp med städningen. Vi höll på att städa i några timmar under gårdagen så det känns rätt bra att det inte är för högt tempo på jobbet idag. Jag har inte frågat riktigt vad det är för typ av arbete som han har anlitat snickare för, men jag misstänker att det är någon form av renovering eller liknande. Han har pratat lite om att riva någon vägg, så jag misstänker att det är därför som han anlitat en byggfirma i Södertälje. Jag hade egentligen också behöva kontakta snickare och byggfirma, men det får nog bli om några månader i sådana fall. Bankkontot är inte riktigt återställt efter semestern och det kostar en del att göra de ändringarna som jag vill göra. Jag vill ändra mitt badrum, vilket antagligen är det dyraste att renovera så jag får spara ihop lite stålar först innan jag ringer efter en snickare. Det är egentligen inget fel på badrummet förutom att det inte ser så schysst ut, gammalt kakel och sen har jag tröttnat rejält på att behöva duscha i ett badkar hela tiden. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.  


Kommentarer är stängda.