Golvläggning i vårat sovrum

Golvläggning i vårat sovrum

Hejsan på er

Just nu håller vi på med golvläggning i vårat sovrum. Vi har haft ett tråkigt gammalt golv där som vi nu byter mot fint parkettgolv och till vår hjälp har vi en firma från Västervik. Det ska bli skönt att få ordning och göra ett lyft i sovrummet så att det känns mysigare och finare. Golvläggning är inget som varken jag eller min sambo har kunskap eller erfarenhet av så för att vi säkert skulle få det fint och bra så valde vi att anlita proffsiga golvläggare.

Förutom nytt golv så ska vi sätta in en ny garderob och ordna med lite ny inredning. Jag tror att det kommer göra väldigt stor skillnad och det känns viktigt att känna att man trivs och har ro i sitt sovrum, vilket jag är övertygad om att det blir bättre nu. Innan har vi fokuserat på att få i ordning i barnens rum samt i vardagsrummet och i köket, men nu var det helt klart dags att lägga lite kärlek och omtanke på vårat eget sovrum. Vi målade om precis nr vi flyttade in så det känner jag inte att vi behöver göra om nu, det är en färg som jag trivs väldigt bra med och då finns det ju ingen anledning att göra om bara för att.

Eftersom vi håller på med inomhusprojekt just nu så är passar det bra att sommarvädret tycks vara lite på paus, så för våran del kan det komma tillbaka lagom till helgen när vi förväntas vara klara med sovrummet. För då är vi redo för sol och bad igen. Har ni några roliga och spännande projekt på eran semesterlista eller passar ni på att bara vara lediga? Det är så olika hur man föredrar att spendera sin lediga tid, men vi försöker hitta ett lagom som passar oss. Ta hand om er! 


Kommentarer är stängda.