Ska du bygga hus?

Ska du bygga hus?

God dagens alla läsare i Södertälje, idag ska vi prata en del om byggkonsult. Men innan vi slänger oss in i byggvärlden så vill jag hälsa alla nya läsare välkomna hit. Det är jättekul att fler läsare hittar till bloggen och jag hoppas att ni uppskattar mina inlägg.

Nu sätter vi på oss bygghjälmen och så kör vi! Det är nämligen såhär att jag bollade lite tankar med en kompis häromdagen. Kort och gott handlade det om att jag funderar på att flytta ut från stan och komma ut på landet lite för att bygga ett hus. Jag har kollat väldigt mycket på det här och intresset har minst sagt blivit konkret, så därför tog jag kontakt med min kompis som har genomgått precis den processen nyligen.

Vi pratade först lite om hur jag ville ha huset och vad jag hade för planer. Jag kan säga att det är väldigt lätt att sväva iväg när man sitter och pratar om hur ens hus ska se ut. Mitt i vårat lilla prat så fick jag däremot frågan om jag hade kollat med en byggkonsult eller liknande för mitt projekt. Snacka om att jag blev helt ställd mot väggen, för det där var ingenting som jag hade tänkt på för fem öre. Jag var knappt medveten om att jag skulle behöva tänka på sånt och ska jag vara helt ärligt så visste jag knappt vad en byggkonsult var för något. Efter att min kompis berättade lite mer vad en byggkonsult innebär så insåg jag väldigt snabbt att det kanske är där jag ska börja. Jag tycker att en byggkonsult känns som en självklarhet för ett husbygge, speciellt för mig som inte har jättemånga kontakter inom byggbranschen.

Ska ni bygga hus så bör ni kolla lite på att anlita en byggkonsult! Nu tackar jag för mig, ha det bra!


Kommentarer är stängda.