Snickra ihop ett attefallshus

Snickra ihop ett attefallshus

Tjenixen bloggen! Nu är jag helt utvilad och återställd för att kunna fortsätta mitt projekt på min nya tomt i Umeå. Det är främst snickeriarbeten som jag kommer ägna mig åt men det kommer även att pågå markarbeten på tomten nu till början, dock så är det inget jag har kunskap för att kunna uträtta utan det lämnar jag över till byggarna istället. Jag hade kunnat få gjort det mesta på min semester men jag tror verkligen att jag behövde några veckors ledighet utan något annat att behöva tänka på. Nu i efterhand känns det verkligen som att jag gjorde ett korrekt val och jag känner mig redo att påbörja det här projektet vid sidan om mitt vanliga jobb. I och med att jag tycker det är ganska kul att snickra så kommer detta säkerligen gå hur bra som helst. Jag kan dock inte påbörja någonting för ens jag har fått hit en grävfirma som kan hjälpa mig med markarbeten så det kommer nog dröja åtminstone till slutet av veckan innan jag kan starta upp bygget. Det här kommer inte ta alls lika lång tid som senaste gången verktygslådan åkte fram, då skulle hela huset byggas och nu är det bara ett attefallshus som ska smällas upp på tomten så det är inte riktigt lika krävande. Jag räknar med att såväl de markarbeten som krävs kommer vara klar senast nästa vecka och sen kommer det nog ta någon månad kanske att snickra ihop det lilla huset, vilket är betydligt större skillnad än förra gången. Då tog det drygt ett år men det var också mycket mer omfattande bygge som skulle göras. Nu finns det färdiga attefallshus som man kan köpa men det känns onödigt med tanke på att jag har kompetensen som krävs för att kunna genomföra allting själv. Jag ska försöka uppdatera er under processens gång och vem vet, kanske kommer det någon bild när allting är klart.  


Kommentarer är stängda.