Snickare bygger smarta sängar i sommarstugan

Snickare bygger smarta sängar i sommarstugan

Hejsan på er alla fina följare

Vi håller just nu på att göra om litegrann i våran sommarstuga i Lund. Det nyaste projektet är att vi tar hjälp av en snickare och ska bygga fina, mysiga och stabila våningssängar. Men inte såna där klassiska utan mer så att det blir riktiga och stabila slafar. Just för att det ska bli riktigt byggt så tar vi hjälp av en snickare så att det helt säkert blir hållbart och snyggt.

Jag har kollat på så mycket inspirationsbilder innan och känt att det här vore perfekt i vår stuga, för då får vi fler sovplatser men det tar mindre plats. Jag kikar ofta efter nya smarta lösningar så att det ska bli både så praktiskt som möjligt och så mysigt som möjligt. Man kan hämta inspiration från attefallshus till exempel för de är ju väldigt smart byggda. Sen finns det ju många kreativa människor som delar med sig av tips på sina sociala medier och där kan man också se vad man själv kan göra för projekt utifrån sina egna förutsättningar.

Nu när vi får fler sovplatser så kan vi ju ha gäster som sover över och om barnen vill ha med sig någon kompis till stugan som stannar över. Sängarna planeras bli klara lagom som vi går på semester om en och en halv vecka så det blir perfekt. Sen ska jag bara fixa och piffa med lite mysiga kuddar och sånt så att det blir precis så där som jag tänkt att det ska bli.

Än så länge är det en överraskning för barnen så de vet inte om att vi håller på att fixa med det här, men jag tror att de kommer gilla det. Hoppas ni har en fin dag och vecka oavsett om ni är lediga eller om ni jobbar. 


Kommentarer är stängda.