Omfattande arbeten på trädgården

Omfattande arbeten på trädgården

Hej och välkomna till ännu ett blogginlägg! Jag har tagit en liten paus från jobbet och för att se om jag kan hitta någon entreprenad i närheten av Motala som kan hjälpa mig med en del arbete i min trädgård. Vi ska praktiskt taget göra om hela trädgården och det kommer krävas en rad olika arbetsuppgifter för det så därför tänker jag att det bästa vore att hitta en entreprenad som kan ansvara för allting istället för att jag ska hålla på och ringa runt till massa olika hantverkare. Det har jag verkligen inte tid med utan jag har en och en halv vecka här på jobbet där jag har en rad olika projekt som ska vara klara innan jag kan gå på en efterlängtad semester. Så det gäller att ligga i här nu och få gjort allting. I dagsläget ligger jag väldigt bra till och om jag fortsätter arbeta i det här tempot så har jag räknat ut att jag kommer vara klar med alla projekt senast om en vecka, vilket i så fall innebär att jag har två dagar till godo där jag egentligen bara kan sitta och rulla tummarna. Det känns tryggt att ha en god marginal så att jag inte har någon stress och skulle det uppstå något problem så har jag många timmar på mig att kunna lösa det. Om vi lämnar mitt arbete för en stund och istället övergår till det arbetet som ska genomföras av entreprenad i min trädgård. Vi ska dels byta ut en garageuppfarten som vi har nu så att vi får stenplattor istället för grus och sen ska hela gräsmattan läggas om samtidigt som jag en ny altan ska bygga efter som virket i den gamla har börjat ge med sig ordentligt. Så det är absolut en hel del som behöver göras, men det kommer bli riktigt bra!  


Kommentarer är stängda.