Läge att ta hit en snickare

Läge att ta hit en snickare

Tjabba tjena hallå bloggen! Vad ska jag hitta på nu när jag inte har något jobb att gå till under en månad. Jag har en känsla av att jag kommer börja klättra på väggarna om några dagar när jag har tagit det lugnt tillräckligt länge. Kanske att jag ska ta hit en snickare och se om jag äntligen kan få en efterlängtad köksrenovering, det hjälper visserligen inte mot min rastlöshet men då är det något som händer åtminstone. Om jag beslutar mig för en köksrenovering så kan jag åka och köpa nya möbler, då har jag åtminstone en dag som går, det är ju bättre än ingen. Sen har jag faktiskt planerat med en kompis att lämna Kalmar i några dagar för att ta bilen över till Öland och hyra en liten stuga vid vattnet. Det är ungefär så långt som jag har kommit i min sommarplanering och jag tycker inte riktigt om det. Jag är en person som måste ha det klart för mig vad jag ska göra, annars hittar jag inte på någonting och då går jag här hemma helt uttråkad. Min spontanitet är inget som jag skryter om direkt, jag skulle vilja säga att jag är rena motsatsen till spontan. I eftermiddag kommer jag sätta mig ner för att försöka planera in lite resmål och aktiviteter som jag kan göra i sommar. Sen efter det så får vi som jag ringer till någon snickare så att jag kan få en köksrenovering eller om jag drar ut på tiden ännu mer och väntar tills efter sommaren. Jag har lagt undan pengar för att kunna anlita en snickare och de har legat på ett sparkonto i några månader nu så det vore verkligen på tiden. Om jag inte gör det nu så är risken stor att det aldrig blir gjort.  


Kommentarer är stängda.