Arbete under semestern

Arbete under semestern

God morgon alla läsare! Som jag har väntat på den här dagen, att få vakna upp med vetskapen att inte behöva gå till jobbet. Det är semestertider och just den här semestern kommer inte riktigt bli som det brukar vara utan jag kommer faktiskt få se till att vara hemma i Kungälv en del istället för att åka till sommarstället. I början av året så flyttade jag och min sambo till ett hus som vi köpte och nu har det blivit dags att få hit byggservice för att rusta upp och fräscha till kåken en aning. Vi köpte oss ett renoveringsprojekt med stor potential att kunna bli något riktigt bra, men vi har väntat till att ta tag all renovering fram tills nu då när vi har gått på semester. Vad vi däremot inte riktigt kanske tänkte på är att det är ganska många företag som har stängt under de här veckorna så det kan bli lite lurigt att få hit någon byggservice, men jag har ändå förhoppningarna om att kunna ordna det på något sätt. Jag kommer börja lite på egen hand med att göra några mindre renoveringar själv och det är också just därför som jag inte kommer kunna ha möjligheten att vara så mycket i sommarstugan nu under semestern. Först och främst ska jag börja med att riva bort alla tapeter och måla om väggarna, därefter ska jag lägga nya golv i alla rummen och sen är det upp till byggservice att göra den mer komplicerade renoveringen. Det känns lite sådär att behöva vara inomhus och arbeta när det är så fint väder ute, men å andra sidan så måste det här göras så det är bara att bita i det sura äpplet och köra igång. Förhoppningsvis så ska jag nog kunna få någon vecka utan arbete där jag kan vara ute och njuta också.  


Kommentarer är stängda.