Kommande starter

Kommande starter som tränare  |  Kommande starter som kusk

180924 Halmstad

Lopp 3
Miss Golden Wine gör comeback efter långt uppehåll här. Formen är ett litet frågetecken på men jobben har hon skött på bästa sett. Vi provar bilstart i värmningen men upplägget är att smyga med henne.

Premielopp
Papa Crowe ska få prova vingarna med nummerbricka för första gången i sitt ”babyrace”!

180518 Jägersro

Lopp 3
Am i wrong drog återigen spår 9 bakom bilen över 2140m och det är jag ändå nöjd med. Senast hamnade vi långt bak då någon körde på innerplan i första sväng och ställde till det i fältet, det ska vi slippa denna gången. Spurten hon levererade till slut efter att fått fritt sent var klart godkänd.
Hon tävlar barfota och med jänkarvagn.

Lopp 6
Amphibian Madness har gjort 2 bra insatser efter uppehåll men fått dålig utdelning. Här kommer vi från spår 10 hoppas att det blir tempo på loppet. Formen känns intakt.
Hon tävlar barfota runt om och med jänkarvagn denna gången.

180520 Vaggeryd

Lopp 10
Callipygian får prova lyckan igen. Senast så blev det fel taktiskt och banan var inte till hans fördel då den var väldigt lös och han tävlade med järnskor. Jag hoppas det var orsaken i varje fall för träningen lovar mer än resultatet senast. Han kommer provas barfota runt om denna gången med lopp i kroppen och lever han upp till sitt kunnande så räcker han långt här.
Han tävlar barfota och med jänkarvan.

Vekas Goldwing får ett okej för sin 3:e plats senast. Han hamnade lite långt ut på vingen här men oavsett så ska han trava hela vägen till att börja med. Peter känner honom sedan tidigare och får lägga upp det som han känner.
Han tävlar med skor och vanlig vagn.


Äga häst i nätverk?

KONTAKT

Tommy Karlstedt
Hummervägen 30
311 92 Falkenberg

Mobil: 0707-663996
Email: tommy_karlstedt@hotmail.com