Wine Lane

I det nionde loppet startade 3 årige Wine Lane som provade bilstart för första gången med utgångsläge nr 5. Hon klarade det fint utan att vi laddade något med henne. En mycket humörs betonad dam som verkligen inte gillar stänk och har haft problem med travet när hon tävlat med skor. Denna gången drog vi av skorna på henne och det slog väl ut med en övertygande seger. Från 3:e utvändigt rundade hon fältet och tog över ledningen 350meter från mål och kunde defilera hem loppet sedan. Vi gratulerar ägarna Stall Veka!

Viola Macarena (e.From Above) är det 2 åriga stoet som avlade sitt premielopp på bästa sätt denna dag. Godkänd utan problem. Äger gör Ronnie Brorsson & Avus AB.

Kommentera Dela

Kommentera


KONTAKT

Tommy Karlstedt
Höga Dunevad 1
519 96 Fotskäl

Mobil: 0707-663996
Email: tommy_karlstedt@hotmail.com