Första årssegern


Foto: Lars B Persson

Ronzon Face gjorde sin fjärde start för året igår på Halmstad och då kom segern. Efter ett par galopper på V75 och en 4:e plats kom den. Ronzon kändes stark och stabil hela vägen igår och här varvet från mål var han ordentligt löpsugen!


Foto: Lars B Persson

När jag bad honom öka 100meter från mål så längde han bara på steget med bra tag i bettet. Tussar och norsk hade vi inte behövt utrusta honom med denna dagen. Segern blev säker och som bilden avslöjar kändes den väldigt bra så klart!


Foto: Lars B Persson

I vinnarcirkeln fick vi blommor och en chipspåse till skötaren Ninne, vi säger Grattis till Ryka Invest AB som äger och så får vi njuta lite av detta.

Kommentera Dela

Kommentera


KONTAKT

Tommy Karlstedt
Höga Dunevad 1
519 96 Fotskäl

Mobil: 0707-663996
Email: tommy_karlstedt@hotmail.com